IDAG Inloggade: 12   Kommentarer: 1   Bilder: 0
gaddad.se
Användarnamn:
Lösenord:

 Glömt lösenord?   Bli medlem

Felinformation

Du måste logga in för att komma åt funktionen.

På Gaddad.se

hittar du mängder av tatueringsbilder för att du skall kunna inspireras till din kommande tatuering. Vi har givetvis också piercingbilder i vårt galleri. Det finns i stort sett obegränsat med inspiration att få, hjälp och tips att få från våra medlemmar.
Så bli medlem på Sveriges största tatuering och piercing community du med. Det finns tre olika medlemstyper på Gaddad.se

Gratis

Som gratismedlem på detta tattoo community kommer du åt de flesta funktionerna, du kan ladda upp bilder och du kommer åt 10 00tals tatueringar, piercingar och andra bilder från medlemmar. Du kommer kunna delta i diskussioner i vårat forum och träffa massa härliga människor.

VIP

Vi kommer snart att erbjuda våra medlemmar att registrera sig för VIPmedlemskap och få det lilla extra.

Mer info om VIPfunktionen kommer snart!!

Artist

Är du en registrerad tatuerare tillhörandes en studio är du välkommen att registrera dig som en artist på Gaddad.se. Detta är också helt gratis. Du kommer få obegränsad mängd bilder att ladda upp och det är en ypperlig möjlighet att visa upp dina tatueringsfärdigheter. Som artist på gaddad länkas du ihop med dina kunder genom att dom kan välja dig i en lista när dom laddar upp sina bilder.

Klicka här för att bli medlem